Med fler nyetableringar av restauranger och caféer samt en satsning på FM-tjänster, stärker företaget nu upp inom affärsområdet Sabis Restauranger. Ny chef för affärsområdet är Daniel Seifter.
Daniel kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts, där han arbetade som Director of Concepts & Innovation samt Operations Director.
Bred erfarenhet från hotell och restaurang
Som en del av Nordic Choice Hospitality Group, har han varit med att lansera bland annat
Hotel At Six, Hobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo.
Daniel har också bland annat arbetat som Chief Operating Officer på F12-gruppen samt som General Manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.
– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster. Förutom koncept och utveckling har Daniel stor erfarenhet av kvalitet och drift från hotell- och restaurangbranschen och vi är glada att knyta hans gedigna kompetens till Sabis, säger Madeleine Brehmer, vice VD på Sabis.