Sébastien Boudet, känd bagare och kock från Nyhetsmorgon och Dessertmästarna i TV, förverkligar en dröm i Stockholm.
Under hösten 2018 öppnar Fabrique en ny butik. Företagets konceptidé bygger på stenugnsbakat surdegsbröd som bakas med rena och naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt.
Gateau expanderar till Finland och har under januari öppnat 13 butiker i Helsingforsregionen. Kedjan har en offensiv etableringsplan och kommer öppna fler butiker under året.
Fazer lanserar vad man säger är världens första insektsbröd för matbutiker. "Mänskligheten behöver nya och hållbara näringskällor".
Den första augusti öppnar hantverksbageriet Bröd & Salt sin tionde butik. Denna gång i Cityterminalen I Stockholm.
Trenden med högkvalitativt surdegsbröd är starkare än någonsin. Nu öppnar det omtyckta stenugnsbageriet Fabrique i Gallerian Stockholm.
Efter att ha tredubblat antalet butiker i Sverige sedan 2011 storsatsar nu bagerikedjan Gateau i Göteborg. Detta blir kedjans 34:e butik.
Bagerikedjan Gateau öppnar inom kort nya butiker på Malmö Centralstation och i Bromma i Stockholm.