”Polarbröd tilldelas priset för sina framgångar med att skapa hållbara försörjningskedjor”.
Polarbröd tar hjälp av kreativa krafter för att generera nya användbara idéer, tjänster och produkter.
Med enkla medel kan man få fler att välja hälsosam mat. Det visar en ny studie som testat konkreta åtgärder i butik.
Butiksexperiment ska leda till bättre hälsa. Med start i november kommer hyllorna i ett antal dagligvarubutiker förändras.
Hantverksbageriet Gateau öppnar en ny butik med nytt koncept som lyfter fram varumärkets identitet. ”Vi har hittat hem”, konstaterar VD Johan Rosenblom.
Efter branden i Polarbageriet i Älvsbyn tar nu Polarbröd ett nytt steg för att möta konsumenterna. Man lanserar Polarbutiken – en webbshop.
Tillsammans med några av Sveriges främsta matentreprenörer och konnässörer har ett nytt koncept tagits fram för NK Saluhall i Stockholm. Se bilderna här!
Gateau expanderar till Finland och har under januari öppnat 13 butiker i Helsingforsregionen. Kedjan har en offensiv etableringsplan och kommer öppna fler butiker under året.
Fazer lanserar vad man säger är världens första insektsbröd för matbutiker. "Mänskligheten behöver nya och hållbara näringskällor".
Efter att ha tredubblat antalet butiker i Sverige sedan 2011 storsatsar nu bagerikedjan Gateau i Göteborg. Detta blir kedjans 34:e butik.