Kedjan ska öppna en ny restaurang som är ”digital-only”. Här är det upphämtning och hemleveranser som gäller till hundra procent.
Sushivärldsmästarens restaurang Sushi Rebellion kommer till Stockholm efter en lyckad start i Malmö
Helhetskonceptet ska bli ett starkt komplement till köpcentrumets nuvarande utbud.
Emma Shields, känd från bland annat Kockarnas kamp, öppnar pop up-restaurang.
Kedjans kock har skapat utbud med noga utvalda råvaror, säsongsanpassade menyer och smart paketering.
”En mångfald av måltidserbjudanden i butik är en tydlig strategisk målsättning vi har”.
Idén till kedjan föddes ur grundaren David Egonsons önskan om att erbjuda god och nyttig mat som tar lika stor hänsyn till vår hälsa som till naturen.
Max Burgers har inlett ett samarbete som gör att maten kan levereras snabbare och tillagas i rätt tid innan avhämtning.
Under den senare delen av oktober öppnar den snabbväxande kedjan sin första restaurang utanför Stockholm.
Man kallar sig för den första hållbara plantbaserade hamburgerkedjan. Siktet är inställt på internationell expansion.