I slutet av sommaren öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof sin första restaurang i Göteborg, Pocket by Pontus.
Holy Greens har slagit upp dörrarna till ytterligare en restaurang. Kunderna möts av en hög takhöjd och tydlig industrikänsla.
I slutet på februari 2019 öppnar Taco Bar på Göteborg Centralstation, det blir den tredje etableringen i staden för kedjan.
Pinchos har öppnat restaurang i Sälen. Lokalen har blivit ny hemvist för restaurangkedjan som nu sakta men säkert etablerar sig sig över hela Norden.
I dag den 25 januari slår Manufacture upp dörrarna i Teatern i Ringen centrum. Bakom satsningen finns krogprofilerna Danyel Couet och Sebastian Thureson.
Retailerbjudandet har tydligt fokus på food & bevarage. Nu står det klart att området kommer berikas med landets enda trestjärniga Michelin-restaurang.
Dan Jacobson har utsetts till ny vd på Urban Deli och efterträder Jesper Weidlitz. Dan har tidigare varit affärsområdeschef för färskvaror på Ica.
Stjärnkockarna Tareq Taylor och Paul Svensson blir de första kommersiella aktörerna i den nya stadsdelen. Nästa år slår de upp portarna till en kombinerad restaurang och lanthandel.
Kunderna gör entré omgivna av kök och mattillagning. Den här mathallen, som finns i ett varuhus, pånyttföddes och erbjuder nu ett antal världar fyllda med mat.
I helgen öppnade en ny storsatsning – närmare bestämt en fast slow food-restaurang med inspiration från Medelhavet. Konceptet bygger på lokalproducerade ekologiska varor och ny teknik.