Snabbmatskedjan lanserar ett uppdaterat koncept med som anpassats för den digitala konsumentens vanor. Tolv enheter ska nu testas och utvärderas.
Unn öppnar inom kort vid Brunkebergstorg i Stockholm. Restaurangen är en nytolkning av teppanyaki där japanska tekniker används för att tillaga nordiska råvaror.
Svenska Brasserier utökar sitt fokus på hållbarhet och utser Fanny Sturén till ny hållbarhetschef. Fanny blir den första att tillträda den nyinrättade rollen.
Reload Superfood Bar har öppnat en ny restaurang. Inspirationen till konceptet finns i amerikanska hälsobarer som serverar snabb, nyttig och prisvärd mat.
Ett ökat utbud av caféer och restauranger bidrar till att skapa en attraktiv stadskärna. Segmenten ”casual dining” och ”fast casual” är på stark framväxt.
Vasakronan har tecknat avtal med den nystartade kedjan om en restaurang i Nordstan. Med fokus på storstäder siktar man på ytterligare två etableringar under 2017.
I slutet av sommaren öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof Pocket by Pontus i Arenastaden, Solna, mittemot Mall of Scandinavia.
Sedan 2012 har man kunnat beställa smårätter med hjälp av en mobilapp hos Pinchos. Nu etablerar sig restaurangkedjan i Lund.
Urbana marknader, Fast Fine Food och integrerade mathallar. Här är tio tunga trender att hålla koll på för dig som vill utveckla ett attraktivt materbjudande i detaljhandeln.
Harrys har restauranger på mer än 30 orter runt om i landet, nu lanserar man sin nya satsning Hey Lucy. "Atmosfären är en blandning av extravagant och mysig".