Ett nytt koncept har som mål att lyfta pommes frites från snabbmat till premiumprodukt.
Under juni etableras två verksamheter inom Food & Beverage. Man öppnar i centrala lägen i stadskärnan.
Projektet har funnits på ritbordet i 30 år – nu har det till slut öppnat. Paris har fått en ny destination med shopping, hantverk, konst och regional mat.
Här skapas en plats med potential att bli en stor och levande mat- och upplevelsedestination. Något som Eatery vill bidra till.
”Stadsdelscentrumet har potentialen att bli en ny knutpunkt för umgänge”. Det ska Mucho Gusto bidra till.
Axfoods restauranggrossist Snabbgross har öppnat en ny butik i Borås. Ytterligare en etablering är planerad i Norrköping.
Ingka Centres förvärvar ett av Paris största innerstadscentrum. Här ska man skapa en mötesplats med ett mixat och brett utbud.
Byggnationerna av Origo pågår och projektet ska färdigställas i två faser. Nu är det klart att två restauranger ansluter till projektet.
Restaurangtorget har fått ett ansiktslyft, en ny del med en stämningsfull miljö har skapats med nya möbler, belysning och grönska.
Med fokus på avslappnad stämning och snabb service erbjuder konceptet norrländsk fast food i premiumsegmentet.