Restaurangen var den första McDonald's-restaurangen i Sverige när den öppnade 1973. Läs mer om varför man nu har valt att stänga den.
I dag öppnar kedjan en ny restaurang. Det är startskottet för en större expansionsresa, man lanserar även en lösning som minskar matsvinnet markant.
Under våren kommer medarbetare från McDonald’s 200 restauranger över hela Sverige att ge sig ut i naturen och plogga.
Under de kommande fem åren ska McDonald’s i Sverige växa med 30–40 restauranger. Här öppnar man i år.
I helgen öppnade en ny storsatsning – närmare bestämt en fast slow food-restaurang med inspiration från Medelhavet. Konceptet bygger på lokalproducerade ekologiska varor och ny teknik.
Under gårdagen öppnade McDonald’s ett nytt flaggskepp som inte liknar något man gjort hittills. Här tas kundupplevelser och energieffektivitet till nya nivåer.
Det nya köpcentrumet mixar boende med shopping och upplevelser. Man utlovar dessutom ett mixat food & beverage-erbjudande i en spektakulär miljö.
Förutom hundratals nya restauranger inför man nu bordsservering och hemleveranser. "Vi gör betydande investeringar", säger koncernchef Christer Åberg.
I början av februari öppnar konceptet American Take Away i centrala Falun. Här erbjuder man amerikansk snabbmat – men bara för take away.
Snabbmatskedjan lanserar ett uppdaterat koncept med som anpassats för den digitala konsumentens vanor. Tolv enheter ska nu testas och utvärderas.