Här breddas restaurangutbudet när Holy Greens i dag den 18:e september öppnar sin nya restaurang.
Nya beteenden, förväntningar och ekonomiska förutsättningar. Här är åtta trender som formar den framtida dagligvaruhandeln.
”Vi är ständigt på jakt efter spännande samarbeten som bidrar till en mer hållbar verksamhet”, säger Stefan Andréasson, Senior Manager Food på Circle K.
Köpcentrumen inleder en satsning på ghost kitchens – restaurangkök som tillverkar mat från flera olika varumärken främst för leverans och take away.
Restaurangen var den första McDonald's-restaurangen i Sverige när den öppnade 1973. Läs mer om varför man nu har valt att stänga den.
Kedjan lyfter in ett dark kitchen med sex restaurangvarumärken i butiken.
Muji erbjuder minnesvärda shoppingupplevelser och personlig service.
Inom retail – och i samhället i stort – lanseras allt fler kontaktlösa och automatiserade koncept.
McDonald's Sverige lanserar en ny tjänst som gör det möjligt för gäster att beställa och betala genom kedjans app.
Valfrihet och ny teknik ger friktionsfri upplevelse i specialdesignad lösning.